De praktijk

Ik ben Gina Kreekel, praktijkhoudster, en afgestudeerd aan de faculteit Tandheelkunde & Mondzorgkunde van de Rijksuniversiteit Groningen (RuG) en Hanzehogeschool Groningen. In 2007 ben ik begonnen in Geldrop met één behandelkamer en werkte ik alleen. Tot dat mijn praktijk een enorme groei doormaakte. Hierdoor heb ik de praktijk verbouwd en heb ik gekozen voor een inrichting met twee moderne behandelkamers. Een praktijk waarin de patiënt zich thuis moet voelen. In een sfeervolle ambiance. Voorzien van de meest hoogwaardige en geavanceerde apparatuur zijn wij in staat om vrijwel pijnloos te behandelen. Van jong tot oud zijn welkom bij ons.

 

Hebt u naar aanleiding van de informatie nog vragen, dan kunt u ons altijd contacteren. Er kunnen zich na het lezen van de informatie geen rechten worden ontleend, noch kan de directie hier voor aansprakelijk worden gesteld.

Oosteinde 1
5663 PZ Geldrop

t. 06 52063814

e. info@mhgeldrop.nl

 

Wilt u contact met ons opnemen dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer  06-52063814. Mochten wij niet in de gelegenheid zijn de telefoon aan te nemen, dan verzoeken wij u het antwoordapparaat in te spreken. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. 

Mondhygiënistenpraktijk R.C.M.Kreekel  |  Oosteinde 1  |  5663 PZ Geldrop  |  m. 06 52063814 | info@mhgeldrop.nl | NL54ABNA0505274043


De Praktijk

     


Informatiefolders

 

Facebook

 

Mondhygiënist Kreekel GeldropPraktijk voor mondhygiëne KreekelMondhygiëniste Kreekel GeldropMondhygiënepraktijk KreekelGeldrop Mondhygiëne KreekelMondhygiënistenpraktijk Kreekel