Eerste onderzoek

U bent via een verwijzing van uw tandarts of op eigen initiatief in contact gekomen met de praktijk. De afspraak voor het eerste onderzoek vindt plaats. Voor ons is het belangrijk om de juiste diagnose te stellen met daarbij een goed, op uw afgestemd, behandelplan. Hier hebben wij doorgaans een uur voor nodig.

Het eerste onderzoek start met een kennismakingsgesprek. Hierbij worden uw klachten en wensen in kaart gebracht. Daarna vindt een uitgebreid mondonderzoek plaats. Vervolgens bespreken wij de resultaten en de behandelingsmogelijkheden en kunnen er vervolgafspraken worden gepland. Hierbij komt ook een kostenbegroting aan de orde.

Wat dient u mee te nemen naar het eerste onderzoek?

Oosteinde 1
5663 PZ Geldrop

t. 06 52063814

e. info@mhgeldrop.nl

 

Wilt u contact met ons opnemen dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer  06-52063814. Mochten wij niet in de gelegenheid zijn de telefoon aan te nemen, dan verzoeken wij u het antwoordapparaat in te spreken. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. 

Mondhygiënistenpraktijk R.C.M.Kreekel  |  Oosteinde 1  |  5663 PZ Geldrop  |  m. 06 52063814 | info@mhgeldrop.nl | NL54ABNA0505274043


De Praktijk

     


Informatiefolders

 

Facebook

 

Mondhygiënist Kreekel GeldropPraktijk voor mondhygiëne KreekelMondhygiëniste Kreekel GeldropMondhygiënepraktijk KreekelGeldrop Mondhygiëne KreekelMondhygiënistenpraktijk Kreekel