Het team

Gina Kreekel

Gina Kreekel MondhygiënisteIk ben Gina Kooitje-Kreekel, praktijkhoudster, en afgestudeerd aan de faculteit Tandheelkunde & Mondzorgkunde van de Rijksuniversiteit Groningen (RuG) en Hanzehogeschool Groningen. Tijdens deze Hbo-opleiding werd veel aandacht besteed aan het teamconcept, waarin de samenwerking met tandheelkunde centraal staat. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de regio Friesland heb ik besloten om mijn werkzaamheden voort te zetten in Geldrop. Via deze weg probeer ik u een zo goed mogelijk beeld te geven over de mondhygiëniste, met in het verlengde daarvan mijn praktijk.

Lisanne Verbunt

Lisanne Mondhygiënepraktijk KreekelIk ben Lisanne Verbunt en sinds februari 2013 werkzaam als mondhygiëniste bij Mondhygiënisten praktijk Kreekel. Ik ben afgestudeerd als mondhygiëniste in 2013 aan de HU mondzorgkunde in Utrecht. Tijdens mijn opleiding heb ik in verschillende werkvelden stage gelopen zoals algemene tandarts praktijken, vrijgevestigde mondhygiënisten praktijken, parodontologie praktijk en een buitenlandse stage. In het St. Johns Hospital in Malawi heb ik mijn Minor International Health Studies gevolgd. Tevens heb ik daar mijn onderzoek gedaan en scriptie over geschreven. Na mijn afstuderen ben ik gaan werken bij  twee vrijgevestigde praktijken.

Sluisstraat 56
5666 AM Geldrop

t. 040 285 84 81
t. 06 52063814

e. info@mhgeldrop.nl

 

Wilt u contact met ons opnemen dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer  040-2858481. Mochten wij niet in de gelegenheid zijn de telefoon aan te nemen, dan verzoeken wij u het antwoordapparaat in te spreken. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. 

Mondhygiënistenpraktijk R.C.M.Kreekel  |  Sluisstraat 56  |  5666 AM Geldrop  |  t. 040 285 84 81 | m. 06 52063814 | info@mhgeldrop.nl | NL54ABNA0505274043


De Praktijk


 


Informatiefolders

Facebook

 

Mondhygiënist Kreekel GeldropPraktijk voor mondhygiëne KreekelMondhygiëniste Kreekel GeldropMondhygiënepraktijk KreekelGeldrop Mondhygiëne KreekelMondhygiënistenpraktijk Kreekel
Kwaliteitsregister Mondhygienisten