Gezondheidsvragenlijst

Het is voor ons belangrijk om informatie te hebben over uw algehele gezondheid, eventuele ziekten, afwijkingen, leefgewoonten en medicijngebruik. Die kunnen namelijk invloed hebben op het ontstaan, verloop en de ernst van bepaalde aandoeningen in de mond en op de behandeling daarvan.

Tevens kunnen wij op basis van de lijst zien welke maatregelen wij eventueel in het belang van uw gezondheid moeten treffen bij het onderzoek en de behandeling. Download hier de gezondheidsvragenlijst en vul deze in alle rust thuis in. Vergeet niet om de gezondheidsvragenlijst mee te brengen naar het eerste bezoek.

Oosteinde 1
5663 PZ Geldrop

t. 06 52063814

e. info@mhgeldrop.nl

 

Wilt u contact met ons opnemen dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer  06-52063814. Mochten wij niet in de gelegenheid zijn de telefoon aan te nemen, dan verzoeken wij u het antwoordapparaat in te spreken. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. 

Mondhygiënistenpraktijk R.C.M.Kreekel  |  Oosteinde 1  |  5663 PZ Geldrop  |  m. 06 52063814 | info@mhgeldrop.nl | NL54ABNA0505274043


De Praktijk

     


Informatiefolders

 

Facebook

 

Mondhygiënist Kreekel GeldropPraktijk voor mondhygiëne KreekelMondhygiëniste Kreekel GeldropMondhygiënepraktijk KreekelGeldrop Mondhygiëne KreekelMondhygiënistenpraktijk Kreekel